HANNAH

Een consequente dagelijkse huidverzorging, zorgvuldig aangepast op je persoonlijke huidtype, is onmisbaar voor een mooie, gezonde en vitale huid. Om je huid optimaal te kunnen verbeteren, is het heel belangrijk dat de producten die je gebruikt nauwkeurig worden afgestemd op je individuele huidtype en actuele huidconditie.

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

ZO Skin Health by Zein Obagi

Het ZO Skin Health concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij de gezondheid van een huid.

Volgens Dr. Obagi kun je alleen maar met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct echt een gezonde huid opbouwen en dat is natuurlijk helemaal waar!